Actualitate

MARE ATENȚIE! Sticle de ”Divin” și ”Hortița” contrafăcute, au fost depistate de oamenii legii de la Bălți (VIDEO)

Astfel, în urma investigațiilor efectuate de forțele de ordine, s-a stabilit că bărbatul a închiriat un garaj în care a amenajat o linie de îmbuteliere a produselor alcoolice. Acesta comercializa alcoolul în regiunea de nord a țării.

Ca urmare a percheziției au fost depistate 1668 sticle de produse alcoolice îmbuteliate în sticle de 0,5 și 1 litru, cu eticheta diferitor producători autohtoni: „Divin Kvint 5 ani”, „Divin Kvint 10 ani”, „Divin Kvint Siurpriznîi 10 ani”, „Divin Speranța 9 ani”, „Divin Belîi Aist 5 ani”, „Pșenicinaia”, „Hortița”.
Totodată, au fost ridicate peste 500 de litri de alcool pregătit pentru îmbuteliere, 3500 etichete, circa 7000 de capace, utilaj pentru montarea capacelor, turnarea alcoolului, coloranți, sticle goale, toate estimate la circa 250 de mii de lei.

Pentru că la solicitarea poliției, bărbatul nu a prezentat niciun act sau certificat ce i-ar permite desfășurarea activității, în acest caz a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător se pedepsesc cu amendă în mărime de la 40 000 la 60 000 de lei.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *