CSI / Rusia

„Marele” pitic. Putin s-a cățărat pe bordură ca să fie mai înalt decât copiii / Avea și pantofi cu tocul înalt

Președintele rus Vladimir Putin a participat vineri la o ceremonie publică în Piața Roșie din Moscova, cu ocazia Zilei unităţii naţionale ruse. Liderul de la Kremlin a purtat o pereche de pantofi cu toc înalt și talpă groasă și s-a cățărat chiar și pe o bordură la poza de grup, pentru a nu fi depășit în înălțime de copiii aduși la ceremonie.

Vladimir Putin a depus vineri un buchet de trandafiri roșii la monumentul lui Minin și Pojarski din Piața Roșie, cu ocazia Zilei unităţii naţionale ruse, moment ilustrat din plin pe pagina oficială a Kremlinului. El a fost însoțit de un grup de copii și tineri, unii dintre ei din organizații de voluntari, îmbrăcați în uniforme militare de camuflaj, transmite  deschide.md.

Din ținuta – foarte îngrijită, ca de obicei – a președintelui rus, a atras atenția un amănunt: pantofii. Putin a ales pentru ceremonia de vineri o pereche de pantofi cu toc înalt și talpă groasă, care îl înalță cu câțiva centimetri.

Mai mult, la fotografiile de grup cu tinerii voluntari care l-au însoțit la ceremonie, Putin a profitat de o bordură de la baza monumentului, pe care s-a cățărat pentru a mai câștiga încă vreo câțiva centimetri.

Vladimir Putin nu este un bărbat înalt: un articol din The Guardian despre statura liderilor lumii îl situa pe liderul de la Kremlin la cota de 1,70 m.

La ceremonia de vineri din Piața Roșie, Vladimir Putin a anunţat că au fost mobilizaţi circa 318.000 de rezervişti pentru consolidarea trupelor ruse în Ucraina şi a insistat că civilii aflaţi în provincia ucraineană sudică Herson „trebuie îndepărtaţi” din zonele periculoase de luptă, în timp ce trupele ruse se confruntă cu o contraofensivă a armatei ucrainene în această provincie ocupată parţial de Rusia.

„Avem deja 318.000 (de mobilizaţi). De ce 318.000 ? Pentru că voluntari continuă să sosească. Numărul voluntarilor nu scade”, a spus Putin la o scurtă ceremonie desfăşurată în Piaţa Roşie din Moscova cu ocazia Zilei unităţii naţionale ruse.

El a decretat pe 21 septembrie mobilizarea parţială a circa 300.000 de rezervişti pentru a consolida trupele care iau parte la agresiunea contra Ucrainei, Putin şi ministrul său al apărării Serghei Şoigu argumentând că a fost nevoie de această măsură pentru a susţine o linie a frontului ce depăşeşte 1.000 de kilometri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Probail că este o sosie a lui VVP. Pe data de 4 noiembrie autenticul VVP a avut o agendă fff încărcată. Principala întîlnire a avut-o cu istoricii și reprezentatntii relegiiilor traditonale, la care a aparticipat si patriarhul Kiril…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *