Actualitate

„Marele protest” organizat de Șor a fost un eșec. Doar câteva mii de cetățeni au fost dispuși să se vândă pentru câteva sute de lei

În timp ce Partidul Șor susține că la protestul de duminică, 18 septembrie, au participat peste 40.000 de oameni, reprezentanții Poliției Republicii Moldova vin cu alte date. Aceștia au anunțat despre prezența a aproximativ 6.500 de cetățeni.

„Poliția a fost la datorie și a asigurat ordinea publică la acțiunea de protest din centrul Capitalei la care au participat aproximativ 6.500 de cetățeni.

Oamenii cumpărați de fugarul ȘOR s-au disipat repede după ce și-au făcut „norma”.

Imaginea din dronă confirmă estimările poliției, un număr redus de moldoveni au ieșit la protestul oragnizat de fugarul Șor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Shor la puscarie cit mai urgent, justitia Moldovei apucativa de munca, lasati odihna ,faceti un viitor mai bun macar copiilor…

  2. Grupul criminal organizat “SOR” sa fie de urgenta judecat si scos in afara legii.
    Lebedinski de la CEC sa fie dat in judecata pentru promovarea criminalior in campania electorala.
    Prin coruperea CEC-lui, s-a incalcat legea si aceasta organizatie criminala a fost legitimata.
    Ce fel de drum european cu acesti hoti in lege in Parlament?
    PAS, indepliniti-va promisiunile electorale si respectati legea, in caz contrar ve-ti fi si voi maturati dupa meritele voasre.

  3. Eu o sa comentez despre cifre. 40 000 rapot catre Sor , 6 500 estimare a Politiei. Daca au fost mituiti oamenii sa partcipe la protest(si au fost , sub o forma sau alta) sa socotim banii. Sa presupunem ca un sfert din ei au primit bani(puteti schimba procentul cum doriti). 10 000xn sau 1 600xn??n reprezinta mita in lei , cat o fi fost. Este o diferenta frumușica , nu credeti? Cine a raportat 40 000 de mii , nu e prost deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *