IT&C

Marile nume ale Internetului se adună din nou la București

Lista speakerilor deja confirmați anunța un eveniment de anvergură. De la Facebook, Google, Youtube, Skype, Yahoo, PayPal, Microsoft până la BBC sau HBO, continuând cu reprezentanți de vârf ai unor grupuri de comunicare majore din lume, precum Saatchi & Saatchi, Duval Guillaume Modem, Draftfcb, McCann Erickson, Grey Group, Mediabrands Worldwide, Lbi și alții.

O atenție mult mai mare va primi, anul acesta, și zona dedicată jocurilor și internetului mobil, printre speakerii confirmați fiind deja reprezentanți ai Deezer, Orange, Ubisoft sau Gameforge.

Evenimentul va avea și o parte de divertisment, care cuprinde momente de stand-up comedy, o seara dedicată filmelor virale și umorului online, un concurs al dezvoltatorilor de aplicații mobile, ceremonia de decernare a premiilor IAB MIXX precum și întâlniri inedite între vedete de prin rang și fanii lor de pe Facebook.

“Pe langă expoziția de tehnologie și evenimentele din cadrul festivalului, anul acesta vom avea practic doua conferințe care se vor derula în paralel. Una este dedicată zonei care ține de inovație si creativitate, cea de-a doua este axata pe chestiuni mult mai practice, actuale. Fiecare va dispune de o scena și de o sală separată”, spune Dragoș Stanca, managing director Thinkdigital, compania care organizeaza evenimentul.

ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival – este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia în 2008 a atacat, începând de anul trecut, piața marilor evenimente din domeniul tehnologiei și industriei digitale din regiune.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange și cu sprijinul Microsoft- prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – și se va desfasura în 6 si 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City. Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial www.ICEEfest.com iar zona expozițională a evenimentului este înca deschisă partenerilor.

În plus, cumpărătorii biletelor Full Pass pentru cele doua zile ale festivalului primesc automat un abonament pe 1 an la publicațiile Ziarul Financiar și Business Magazin. Ziarul Financiar si Business Magazin sunt parteneri media la ICEEfest 2013.

Explicatie foto: Imagine de la ultima editie RoNewMedia, cand a fost anunțat ICEEfest

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *