Ultima oră

Marş în Chişinău de Ziua Muncii

Cele patru coloane care şi-au dat întâlnire în Piaţa Marii Adunări Naţionale au venit în marş din direcţia circului, Universităţii Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, complexului memorial „Eternitate” şi Academiei de Ştiinţe.

Ajunşi în Piaţă, oamenii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că locul a fost înconjurat de un gard de protecţie şi au încercat să-l dărâme. Deputatul comunist Iurie Muntean, care a condus una dintre coloane, a îndemnat mulţimea să nu atingă gardul, spunând că acesta „este o ruşine a premierului Vlad Filat şi a ministrului de interne, Victor Catan”. „Să nu vă atingeţi de aceste gratii, de acest gard, ca el să rămână drept un simbol al ruşinii celor doi, care încearcă să vâre liberul popor moldovenesc după gratii, să-i bage într-un zooparc, ruşine!”, a spus parlamentatul.

Iurie Muntean i-a felicitat pe manifestanţi cu ocazia Zilei Muncii şi le-a spus că în această zi se simte adevăratul spirit al urmaşilor lui Ştefan cel Mare. „Actuala guvernare este inutilă, incapabilă să conducă statul lui Ştefan cel Mare. Ei nu au un scop, nu au obiective, nu au valori şi ascund aceasta sub impotenţa creativă şi intelectuală”, a mai spus deputatul.

Mitingul susţinătorilor regimului comunist a durat în jur de 2 ore.

Sursa: infoprim.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *