Tendințe

Masa de Paşte în culori vii

În această ediţie, am pregătit câteva idei simple şi de efect pentru a-ţi decora casa şi masa de Paşti.

Culori pentru masa de Paşte. Pentru această sărbătoare se poartă un stil aerisit, pur, uşor romantic. Pentru decorarea mesei, alege o faţă de masă simplă, albă, farfurii albe, eventual cu uşoare accente florale, boluri decorative din sticlă transparentă, coşuleţe din nuiele umplute cu ouă, sau o farfurie din sticlă umplută cu narcise şi câteva ouă în mijloc. Joacă-te cu „stratificaţiile", consistenţe şi texturi. Alege şerveţele simple, în ton cu decoraţiunile tale, şi nu unele care să iasă în evidenţă. Nu şerveţelele sunt importante!

Dacă doreşti ceva mai viu, alege o paletă de maximum două culori puternice, de exemplu, turcoaz şi galben-lămâie, sau verde şi maro şi decorează în această paletă până la cel mai mic detaliu.

Detaliile contează. Invitaţii tăi pot fi întâmpinaţi, când se aşază la masă, de câte un ou pictat cu iniţiala sau numele fiecăruia. Poţi în loc de şerveţele de hârtie să foloseşti şervete, pentru că sunt mult mai elegante, iar pe acestea să le legi cu panglici subţiri de saten în care să prinzi câteva fire de zambile sau lalele.

Te poţi inspira din imaginile alese de noi şi să-ţi decorezi casa într-un mod chic, fără să cazi în extrema de „prea de tot”. Detaliile fac diferenţa! Îţi dorim un Paşte fericit!


 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *