Frumusețe

Masca de faţă cu cacao – cea mai bună masca pe care ai utilizat-o până acum

Masca de faţă cu cacao este poate cea mai bună masca pe care ai folosit-o până în prezent. Este una dintre puţinele soluţii care funcţionează cu adevărat, într-un mod rapid şi foarte eficient. Contribuie din plin la regenerarea pielii, te ajută să îndepărtezi micile imperfecţiuni şi îţi oferă un ten strălucitor, fin, care va atrage toate privirile celor din jur.

Cacaoa este cunoscută pentru proprietăţile sale benefice asupra organismului. Iată că ea poate face minuni şi pentru pielea ta. Nu uită însă, că ai nevoie de cacao organică, de foarte bună calitate, dacă îţi doreşti să obţii cele mai bune rezultate. Această hidratează pielea în profunzime şi o protejează de radicalii liberi datorită conţinutului sau bogat în antioxidanţi. Este ideală pentru persoanele care se confruntă cu o piele uscată, iritată sau plină de coşuri.

Pentru a prepară masca cu cacao ai nevoie de doar trei ingrediente: 2 linguri de iaurt proaspăt, o linguriţă de miere de albine şi o lingură de cacao. Amestecă-le foarte bine şi formează o pastă omogenă. Întinde această pastă pe toată faţă, evitând zona ochilor. Las-o să acţioneze cel puţin 20 de minute. Apelează la masca de faţă cu cacao ori de câte ori îţi simţi faţă obosită, uscată şi deshidratată. Vei vedea că pielea ta îşi va reveni imediat ce te clăteşti. Nici nu va fi nevoie să aplici o altă crema hidratantă, că în cazul celorlalte măşti de faţă.

Iaurtul şi mierea de albine sunt ingrediente pe care le utilizează foarte multe femei în prepararea măştilor pentru ten. Mierea are proprietăţi antibacteriene şi curată în profunzime, iar iaurtul hidratează şi calmează pielea iritată şi roşie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *