Actualitate

Mașină dată în urmărire prin Interpol, găsită în Cahul

Astfel, pentru efectuarea procedurilor necesare trecerii frontierei de stat s-a prezentat un moldovean, în vârstă de 27 de ani, conducând un automobil „Volkswagen Golf”, fabricat în anul 2008 şi înmatriculat în Italia. În timpul formalităţilor specifice de control, mai exact în urma verificării datelor mașinii prin O.I.P.C. INTERPOL, polițiștii de frontieră au constatat că aceasta era dată în căutare internațională de către autoritățile italiene.

La cele depistate, tânărul a declarat angajaților Poliției de Frontieră că nu știa, dar a specificat că și-ar da seama din ce cauză este căutat mijlocul de transport. Din spusele acestuia, motivul ar fi o ceartă cu o rudă apropiată, proprietara mașinii care l-a împuternicit legal să conducă autovehiculul, fapt confirmat prin procura prezentată.

În vederea continuării și definitivării cercetărilor pe cazul dat, mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Cahul. Bărbatul, având toate actele de călătorie în regulă, i-a fost permisă trecerea frontierei de stat.

De la începutul anului curent până în prezent, angajații Poliției de Frontieră au depistat în punctele de trecere 18 mijloace de transport care figurau în baza de date INTERPOL ca „bunuri căutate”.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *