Auto

Mașini electrice cu încărcare automată și transport public în spațiu sunt în topul listei de dorințe în materie de mobilitate în viitor, potrivit tinerilor de astăzi

Peste șapte din zece copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani (72%) au declarat că mașinile electrice cu încărcare automată sunt o invenție pe care ar dori să o vadă, în timp ce peste jumătate dintre ei ar dori o mașină zburătoare (51%). Și aproape doi din 10 (17 la sută) vor să meargă în spațiu cu ajutorul transportului public.

Când au fost întrebați despre alte invenții pentru lista lor de dorințe tehnologice viitoare, tema transportului a continuat cu teleportarea și cu un autobuz școlar zburător, precum și cu roboți.

Potrivit sondajului realizat pe 1.000 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, 65% dintre aceștia consideră că tehnologia poate face lumea mai bună, pentru a face și construi lucruri (59%) și pentru a învăța (56%).

Mai mult de jumătate dintre omologii lor adulți (51%) consideră, de asemenea, că evoluțiile tehnologice sunt esențiale pentru a stimula progresul în societate.

Potrivit sondajului realizat pe un eșantion de 2 000 de adulți din Marea Britanie, cercetarea științifică, asistența medicală, afacerile și educația sunt domenii în care oamenii cred că tehnologia este cheia succesului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *