Sport

Meciul dintre FC Sheriff și Partizan Belgrad se va juca cu porțile închise. Echipa din Tiraspol va returna BANII celor care au procurat bilete

Partida dintre FC Sheriff și Partizan Belgrad din Conference League, programată pentru joi, 16 februarie, se va juca cu porțile închise. Anunțul a fost făcut de FC Sheriff, care se obligă să returneze banii celor care și-au procurat bilete, transmite Ziarul Național.

„Federația de Fotbal din Moldova a informat FC Sheriff despre decizia autorităților moldovenești de a desfășura fără spectatori meciul din barajul Ligii Conferințelor dintre FC Sheriff și Partizan Belgrad. În acest sens, spectatorilor care au achiziționat bilete pentru acest meci li se vor returna banii”, se arată într-un comunicat de presă al clubului tiraspolean.

Federația Moldovenească de Fotbal nu a confirmat, deocamdată, anunțul făcut de clubul de la Tiraspol.
De menționat că cel puțin 12 fani sârbi ai clubului de fotbal Partizan Belgrad nu au fost lăsați să intre, luni seara, în R. Moldova. Potrivit Poliției de Frontieră, acești cetățeni „nu întruneau condițiile de intrare, nu aveau documentele necesare și nu au putut să-și justifice scopul călătoriei”. După o noapte petrecută pe Aeroportul Internațional Chișinău, suporterii sârbi s-au întors la Belgrad marți dimineață, cu primul zbor.Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Andrian Cheptonar, a declarat aseară, în cadrul unei emisiuni televizate, că mai mulți diversioniști din Serbia, care ar fi avut roluri în cadrul acțiunilor subversive ale Moscovei cu scopul de a destabiliza situația din R. Moldova, urmau să ajungă în această săptămână la Chișinău. Aceștia ar fi urmat să se infiltreze printre suporterii echipei Partizan Belgrad.

„Săptămâna aceasta trebuie să aibă loc un meci de fotbal în Chișinău, între o echipă din Serbia și una din R. Moldova (FC Sheriff Tiraspol – Partizan Belgradn.r.). Inițial, era planificat ca întreaga galerie a echipei sârbe să vină la noi în republică. Datorită eforturilor făcute de Serviciul de Informații și Securitate, cu mult înaintea apariției informațiilor oferite de Zelenski, echipa sârbă va juca cu tribunele goale, pentru că în cadrul acestei galerii se planifica să vină diversioniști. Organele de drept ale R. Moldova vor face uz de toate posibilitățile pe care le au ca să apere regimul constituțional și dreptul cetățenilor de a se integra în Uniunea Europeană”, a precizat Andrian Cheptonar.

Deși parlamentarul vorbea doar despre interzicerea suporterilor sârbi pe stadionul Zimbru, autoritățile, potrivit FC Sheriff, au luat decizia ca, în general, meciul să se desfășoare fără suporteri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *