Fotbal

Meciuri dramatice în campionatul Rusiei

Mijlocaşul nostru a fost integralist în partida cu echipa campioană a Rusiei, şi a avut o prestaţie foarte bună în cele 90 de minute de joc, însă goalkeaperul advers i-a parat toate loviturile sale spre poartă. Unicul gol al meciului a fost înscris în ultimul minut de joc, de către turcul Gokdeniz Karadeniz, şi Rubin a obţinut victoria care o menţine în topul clasamentului, la egalitate de puncte cu Zenit Sankt Petersburg. Ilie Ciobanu şi Alexandru Antoniuc, legitimaţi la Rubin, nu au figurat nici măcar pe banca de rezerve al „tătarilor”.

Integralist a fost şi un alt internaţional moldovean, fundaşul Semion Bulgaru, care a obţinut un punct cu echipa sa de club, Alania Vladikavkaz (0-0, pe teren propriu, cu FC Rostov). Nu se regăseşte în actuala ediţie, formaţia altui fundaş moldovean, Sandu Iepureanu – Dinamo Moscova. În runda a 21-a, echipa lui Miodrag Bojovic a suferit o înfrângere regretabilă la Ramenskoe, în faţa lui Saturn. „Alb-albaştrii” au pierdut cu 2-3, căpitanul echipei noastre naţionale jucând 90 de minute pentru moscoviţi.

Alte rezultate înregistrate în campionatul Rusiei: Amkar Perm – Krîlia Sovetov Samara 2-1 şi Tomi Tomsk – Lokomotiv Moscova 1-1. Astăzi se vor disputa meciurile ŢSKA Moscova – Sibiri Novosibirsk, Spartak Nalcik – Spartak Moscova şi Terek Groznâi – Zenit Sankt Petersburg.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *