Social

Medici de pe ambulanță din Chișinău, amenințați cu un pistol de un bărbat în timp ce îi acordau ajutor

Reprezentanții Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească susțin că un bărbat din mun. Chișinău a amenințat cu un pistol echipa substației de Asistență Medicală Urgentă Botanica. Se menționează că individul a solicitat intervenția ambulanței, care a ajuns în 10 minute la fața locului. Astfel, în timpul acordării ajutorului medical, acesta ar fi scos o armă și a amenințat cu moartea membrii echipei. Potrivit Centrului, nimeni nu a avut de suferit iar organele de drept urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului, transmite Newsmaker.md

Potrivit Centrului, pe 6 august – la ora 21:29, substația de Asistență Medicală Urgentă Botanica a primit o solicitare pentru acordarea asistenței medicale urgente unui bărbat din municipiul Chișinău cu vârsta aproximativă de 50 ani pe motivul „dureri de inimă”.

„Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul se afla într-un apartament la o petrecere cu amicii. În timpul sărbătorii, bărbatului i s-a făcut rău, acuza dureri toracice și a solicitat intervenția ambulanței”, au comunicat reprezentanții Centrului.

Se menționează că echipa substației de Asistență Medicală Urgentă Botanica a ajuns la fața locului în 10 minute și a găsit solicitantul în stradă, la scara blocului.

„Ulterior pacientul a fost urcat în ambulanță pentru acordarea ajutorului medical calificat. În timpul examinării, individul a manifestat un comportament agresiv și a scos o armă amenințând cu moartea membrii echipei. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Pe acest caz a fost solicitată intervenția poliției, organele de drept urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului”, au precizat reprezentanții Centrului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *