Război

Medvedev amenință că Rusia va lovi centralele nucleare din Europa de Est

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a amenințat că va lovi trei centrale nucleare ucrainene și instalațiile nucleare din Europa de Est dacă se va confirma o presupusă tentativă a forțelor armate ucrainene de a ataca centrala nucleară Smolensk din Rusia cu “rachete NATO”.

Medvedev: “Dacă se confirmă tentativa de a ataca centrala nucleară Smolensk [din Desnogorsk, Rusia] cu rachete NATO, ar trebui să luăm în considerare scenariul unui atac simultan al Rusiei asupra centralelor nucleare Pivdennoukrainsk, Rivne și Khmelnytsky, precum și asupra instalațiilor nucleare din Europa de Est. Nu există niciun motiv să ne reținem”.

O presupusă încercare a forțelor armate ucrainene de a ataca cu rachete centrala nucleară Smolensk a fost raportată duminică seara de canalul de telegramă de propagandă Mash. Nu există informații oficiale în acest sens.

Potrivit Mash, Ucraina ar fi încercat să efectueze un atac cu rachete asupra centralei nucleare Desnogorsk din regiunea Smolensk și asupra unui aerodrom militar din regiunea Kaluga.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Prin declaratia asta,Dobitocul asta, isi asuma declansarea celui de Al Treilea razboi Mondial ?
    Nu inteleg, astia au trecut la consumarea rezervlor strategice de votka ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *