CSI / Rusia

Medvedev deliră: Rusia este pedepsită prin sancţiunile impuse de UE ”pentru dorinţa de a proteja oamenii”. Actuala politică europeană este un ”cocktail dezgustător de grosolănie arogantă”

Marți, Dmitri Medvedev, a declarat că Rusia este pedepsită prin sancţiunile impuse de UE ”pentru dorinţa de a proteja oamenii” şi a calificat actuala politică europeană față de Moscova drept ”un cocktail dezgustător de grosolănie arogantă, infantilism adolescent și prostie primitivă”, notează agenţia rusă de presă TASS. Acesta ironizează liderii europeni care acum încearcă să găsească soluţii pentru a trece iarna cu bine.

„Întreaga politică actuală a europenilor în privința Rusiei este un cocktail dezgustător de grosolănie arogantă, infantilism adolescentin și prostie primitivă”, a scris Medvedev pe canalul său Telegram.

De asemenea, Medvedev a reamintit că liderii europeni ”mai întâi și-au anunțat intenția de a pedepsi sever Rusia pentru dorința sa de a proteja oamenii care suferă și de a-și asigura interesele pe termen lung. Au decis, ca de obicei, să facă praf economia rusă, să o priveze de banii din exporturile de energie, să impună sancțiuni totale”.

„Nu-mi pasă că Europa are o industrie uriașă, o agricultură dezvoltată, iar cetățenii UE vor să trăiască în case încălzite, cu apă. Principalul lucru este să îi facem pe ruși să sufere”, a subliniat mâna dreaptă al lui Putin.

„Apoi și-au dat seama că nimeni nu a anulat iarna și că rezervele alternative de gaz, petrol și cărbune sunt scumpe sau pur și simplu nu există. Și-au dat seama cât de greu este să stai pe trei scaune. Ajutăm Ucraina și facem rău Rusiei, dar nici economia și poporul nostru nu ne sunt străine. În general, planurile nu au funcționat bine”, a mai scris Medvedev.

Medvedev a mai precizat că toată isteria a dus doar la ”teama de a îngheța în casele lor reci, privind pe fereastra înghețată la industriile în declin” şi că ”băieții deștepți europeni” văd o ieșire din situația asta doar prin ”intensificarea livrărilor de arme către regimul de la Kiev” pentru a avea ”un final victorios”, transmite Hotnews.

Săptămâna trecută, Dmitri Medvedev i-a numit pe liderii Uniunii Europene ”nebuni urbani”, care au pierdut legătura cu realitatea şi îi forţează pe ucraineni să-şi sacrifice viaţa pentru a adera la Uniunea Europeană, notează agenţia de presă Rosbalt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Ceilalți sunt proști că nu-ți ies ție socotelile … Era un banc cu o secretară deșteaptă căreia i s-a dat să adune o coloană de numere și să verifice rezultatul de 10 ori. A răspuns cu lista celor 10 sume diferite …

  2. Nu delirează și nici nu ”aiură”, este gestul lui de ”bunăvoință”, ca de la strigoi la strigoi, adică de la homo putinensis la homo sapiens: ”Cine nu gândește ca mine, este nebun”! Curat ”cocktail” folcloric rusesc! Pentru toate bolile crește o plantă, numai pentru prostiei nu crește nici o buruiană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *