CSI / Rusia

Medvedev, foc și pară! „Îi urăsc. Sunt niște nenorociți și nemernici. Ne vor moartea, Rusiei”

De la începutul invaziei, inițiat de către Rusia în Ucraina, Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei și fostul președinte, a tot aruncat în stânga și în dreapta cu amenințări și declarații răsunătoare în tot ce se afla în afara hotarelor țării sale. Mai nou, Medvedev și-a explicat ura pe care o propagă în mediul online.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „дмитрий медведев меня часто спрашивают, почему мои посты в телеграм такие резкие. отвечаю- -я их ненавижу. они ублюдки и выродки. они хотят смерти нам, россии. и пока я жив, я буду делать всё, чтобы они исчезли. 275.6K 9:14 AM”

„Adesea sunt întrebat de ce postările mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspund: Pentru că îi urăsc. Sunt niște nenorociți și nemernici. Ne vor moartea, Rusiei. Atâta timp cât voi fi în viață, voi depune tot efortul pentru ca ei să dispară”, a scris Dmitri Medvedev într-o postare pe canalul său de “>Telegram.

Din postarea sa, nu este clar cine-i sunt „dușmanii”, occidentul sau Ucraina.

Vă amintim că președintele rus, Vladimir Putin, a anunțat începerea unei operațiuni militare în Ucraina în dimineața zilei de 24 februarie 2022, explicând decizia sa prin „demilitarizarea și denazificarea Ucrainei”. În urma invaziei, multe state au condamnat acțiunile autorităților ruse și au impus sancțiuni împotriva Rusiei care au afectat sectorul financiar, apărare, energie, aviație și alte sectoare. De asemenea, UE a introdus restricții împotriva membrilor Consiliului de Securitate, inclusiv a lui Medvedev. Acesta a spus că „aceste interdicții minunate, desigur, nu vor schimba nimic”. Ulterior, Medvedev a continuat să publice și să amenințe.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *