Politică

Membrii Fundaţiei “apolitice” SOLUŢIA: Dodon, Greceanîi şi alţii

Obiectivele Fundaţiei ar fi acordarea de asistenţă necesară pentru locuitorii din mun. Chişinău referitor la problemele legate de întreprinderile municipale şi primărie, continuarea practicilor de reamenajare a cartierelor, precum şi acordarea de suport material păturilor social vulnerabile.

Potrivit celor doi membri PCRM, Fundaţia Soluţia este apolitică, chiar dacă este înfiinţată de către membrii unui partid, iar sloganul lui Igor Dodon în campania electorală pentru funcţia de primar din această vară a fost ”Igor Dodon – soluţia pentru Chisinău”.

“Avem capacitatea să-i ajutăm pe cetăţenii noştri fără politică şi partide”, a declarat Zinaida Greceanîi, candidatura PCRM-ului pentru funcţia de preşedinte, care a spus că aşteaptă decizia Curţii Constituţionale înainte de a se expune pe acest subiect.

Referitor la alegerea preşedintelui, Dodon a specificat că această toamnă va fi una tensionată, deoarece va trebui să se ia decizii înţelepte, şi anume, decizii care să ducă la evitarea alegerilor anticipate.

Primul proiect al Fundaţiei Soluţia va fi unul de iluminare a oraşului, şi se va numi „Să iluminăm oraşul nostru”, iar banii necesari pentru derularea proiectelor provin din donaţii, potrivit lui Igor Dodon, care este şi preşedintele Fundaţiei.

Întrebat de jurnalişti cine sunt membrii Fundaţiei Soluţia, Dodon a răspuns: „Eu, Greceanîi şi alţii”.

Timpul.md (A.T.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *