Politică

Membrilor grupului exilaților din PL încă nu le vine să creadă ce reacție a avut Mihai Ghimpu

Grupul de deputaţi, miniştri şi aleşi locali din Partidul Liberal (PL), care au creat un Comitet pentru reformarea formaţiunii şi schimbarea liderului acesteia, mizează să fie auzit de membrii PL care ţin într-adevăr la valorile liberale. 

„Noi nu vom merge pe calea calomnierilor și a murdăriilor, noi vom merge pe o altă cale. Nu ne-am așteptat la o astfel de atitudine și este sub orice critică felul în care s-a reacționat la cerințele noastre”, a precizat deputatul Oleg Bodrug, fostul secretar general al PL, referindu-se la calificativele cu care au fost catalogați de către Mihai Ghimpu. „Noi, dimpotrivă, dorim integrarea în spațiul valoric european și nu așa cum s-a insinuat. Noi nu vom merge pe calea de ponegrire, pe calea de intimidare și sperăm să fim auziți de membrii care țin într-adevăr la valorile liberale”, a subliniat Oleg Bodrug.

Reprezentanţii Consiliului reformator din Partidul Liberal susţin că rămân în continuare membri ai formaţiunii, chiar dacă, la finele săptămânii trecute, liderul PL, Mihai Ghimpu, a anunţat că au fost excluşi.
„Noi suntem în continuare membri ai PL, suntem fracţiune parlamentară, îl avem pe domnul Hadârcă preşedinte al fracţiunii PL. Nu am declarat că ieşim din fracţiune sau din partid. Cred că şi studenţii de la primul an de la Facultatea de Drept cu uşurinţă pot demonstra ilegalitatea care s-a produs sâmbătă", a declarat Ana Guţu, membru al Consiliului de reformare a PL.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *