CSI / RusiaExterne

Mercenarii ceceni ai lui Kadîrov care ”apără” granița Rusiei la Belgorod stau ascunși în spatele trupelor de recruți

Trupele cecene ale lui Kadîrov trimise în regiunea Belgorod nu se grăbesc să-și pună viața în pericol, fiind poziționate în spatele armatei ruse.

Această informație a fost furnizată de canalul de Telegram „Pepel”, cu referire la surse informate din cercurile militare.

Subdiviziunea cecenă Zapad-Akhmat, care participă la agresiunea împotriva Ucrainei, a fost transferată în regiunea Belgorod.

„Kadîroviții” au primit sarcina de a proteja granița de stat a Federației Ruse, care este în mod constant străpunsă de voluntarii reblii ruși din „Corpul Voluntarilor Ruși” și Legiunea „Libertatea Rusiei”.

Liderul cecen Ramzan Kadyrov a raportat personal că luptătorii săi au preluat controlul asupra frontierei și a punctului de trecere a frontierei de lângă Kazinka, în districtul Graivoronovsky.

Cu toate acestea, militarii asigură de la fața locului că granița în sine se află sub controlul mobilizaților ruși care tocmai au părăsit băncile școlii. „Kadîrovții” au fost plasați la spate, într-o zonă sigură, în eșaloanele 3-5 de apărare.

”Recruții ruși se află pe eșaloanele 1-2, care se află în imediata apropiere până la graniță”, scrie sursa rusă.

O astfel de conduită a „Kadîrovților” nu mai este surprinzătoare după aproape un an și jumătate de război la scară largă. În timpul agresiunii, trupele cecene preferă să nu lupte pe „linia frontului”, ci să stea în pate adânc și sigur, filmând videoclipuri postate pe TikTok despre „eroismul lor”. Există, de asemenea, informații despre utilizarea „kadîrovților” ca detașamente pentru a elimina soldații ruși care fug de pe front.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *