Război

Mersul războiului. Supărați pe neputința lor, rușii bombardează ținte civile, în timp ce Armata Ucrainei le distruge depozitele și soldații

▪️ Rusia a lansat 9 rachete și 22 de lovituri aeriene și a efectuat peste 90 de tiruri de bombardament cu MLRS pe teritoriul ucrainean. Peste 50 de așezări au fost lovite de bombardamente inamice în timpul zilei.

▪️ Situația de la centrala nucleară din Zaporojie rămâne tensionată. Angajații uzinei refuză să coopereze cu inamicul și încearcă să plece, dar partea ocupată a regiunii Herson este complet închisă la intrare și ieșire.

▪️ În Herson, șapte camioane Ural rusești au fost transformate în cenușă, iar în Melitopol până la 10 vehicule militare și peste 20 de ocupanți. În apropiere de Tokmaki și Cernigovka, regiunea Zaporojie, a fost distrus un complex S-300 inamic, au fost distruse 5 echipamente militare și au fost răniți peste 50 de soldați inamici.

▪️Trupele de rachete și artileria au lovit 5 posturi de comandă, 12 zone de concentrare a forței de muncă și echipamentelor inamice, 2 poziții SAM și 3 depozite de muniții. Pierderile ocupanților sunt în curs de precizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *