Actualitate

MESAJ de „felicitare” pentru Dodon: „Este un individ cu mai multe identități – comunist, socialist, prorus, antiromân, doar om nu a fost și nu poate fi”

Vasile Costiuc, președintele Partidului „Democrația Acasă”, nu a uitat de ziua de naștere a președintelui. „Urarea” sa o argumentează prin faptul că Igor Dodon tratează cu ipocrizie cetățenii Republicii Moldova. „El a fost și este un produs al mentalității sovietice, un individ cu mai multe identități – comunist, socialist, prorus, antiromân, doar om nu a fost și nici nu poate fi. Sper să reușim să-i demascăm pe acești impostori corupți, hoți ordinari și să facem tot posibilul să ajungă după gratii. De aceea îi doresc mulți ani și toți cu executare”, a punctat Costiuc. 

Igor Dodon este originar din satul Sadova, raionul Călărași. Este economist de profesie, absolvent al Universității Agrare. De asemenea, președintele a mai studiat la Academia de Studii Economice și la Institutul Internațional de Management. Șeful statului a deținut anterior funcția de ministu al economiei și deputat în Parlamentul Republicii Moldova. A devenit al cincilea președinte al Republicii Moldova pe 23 decembrie 2016.

TIMPUL.MD 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *