Actualitate

Meteo/ Meteorologii anunță o săptămână cu ploi și vreme mohorâtă

Serviciul Hidrometeorologic de Stat, anunță că ne așteaptă alte câteva zile pline de instabilitate atmosferică, precum și cu o nouă scădere a valorilor termice. Totodată, meteorologii mai precizează că maxima ar urma să coboare până la +15 grade.

De asemenea, conform datelor actualizate ale sinopticienilor, miercuri, cerul va fi în cea mai mare parte a zilei înnorat, iar precipitațiile, însoțite de tunete și descărcări electrice, vor cădea pe arii extinse.

Totodată, în zonele joase, ar putea să apară, chiar dacă numai și pentru câteva ore, ceața deasă. Vântul va bate tare, cu intensificări în timpul ploilor.

Miercuri, 27 aprilie, valorile termice resimțite la nord vor urca până la +15 grade, în centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +16 grade Celsius. Iar în partea de dud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valorii de +17 grade.

Noaptea, minima va oscila între +6 și +11 grade Celsius.

Conform Serviciului Hidrometeorologic, în următoarele zile, vremea va rămâne instabilă pe întreg teritoriul țării, cu ploi, tunete, descărcări electrice și vijelii. Astfel, pe cer, care va fi și el înnorat, soarele ar putea să pună, din nou, stăpânire, începând abia cu sfârșitul acestei săptămâni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *