Actualitate

METEO. O zi frumoasă cu mult soare și fără ploi. Ce temperaturi ne așteaptă

La mijloc de săptămână, avem o zi frumoasă cu mult soare și câteva brize blânde de vânt tomnatic. Tendința de încălzire aduce vreme plăcută, norii se adună trecător. Ploi nu sunt anunţate. Temperaturile se vor ridica până la 12 grade cu plus iar presiunea atmosferică va fi ridicată.

În nordul țării, la Briceni, Soroca și Bălți atmosferă va fi însorită. Temperaturile diurne ajung pe la 7-10 grade, iar la noapte cerul rămâne senin. Valorile nocturne ajung la +3…+6 grade. 

La Orhei si la Ungheni domină atmosfera cu soare, nori trecători și temperaturi reconfortante. În orele prânzului avem parte de +8…+11 grade, iar pe timp de noapte coboară considerabil la +4…+7 grade. 

Sudul țării e stăpânit și el de vreme caldă și însorită. La Ștefan-Vodă, Comrat și Cahul atmosfera devine foarte plăcută după prânz, când se ating 12 grade cu plus. Serile rămân reci cu valori minime de +5…+8 grade. 

Și în Chișinău soarele încălzeşte treptat atmosfera și prevestește vreme frumoasă. Cerul rămâne mai mult senin, iar temperaturile continuă să crească, oprindu-se la +11 de grade în orele amiezii, și 7 grade în regim nocturn. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *