Timpul Local

Meteo/ Timp frumos şi cald, asta ne aşteaptă săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta, vremea se mai încălzi, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, care prognozează pentru următoarele zile valori termice ce vor depăși chiar și +22 de grade.   

Totodată, sinopticienii, anunță că miercuri, cerul va fi parțial senin, iar în primele ore ale dimineții ar putea să apară ceața. De asemenea, pe arii restrânse ar putea să cadă ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu posibile intensificări.

La nord, valorile termice vor urca până la +18 grade, în centrul Moldovei și în capitală se vor înregistra temperaturi de +19 grade Celsius. Iar în partea de sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valorii de +20 de grade.

De asemnea, noaptea va fi mai cald, minima, urmând să oscileze între +5 și +10 grade Celsius.

Conform datelor actualizate ale meteorologilor, vremea de afară își va păstra tendința de încălzire și în continuare, urmând treptat să se apropie chiar de media normală pentru începutul lunii mai. Și soarele va străluci pe cer, fenomen care însă temporar va fi acoperit de nori groși, care, în unele zone ale țării, vor aduce ploi slabe. Vântul va bate moderat.

Vremea va fi determinată de o zonă de aer cu presiunea atmosferică ridicată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *