Tendințe

Mici secrete pentru un look chic

Cel mai probabil, garderoba ta e o adunătură de imprimeuri, culori, texturi și tendințe, care te pot descuraja în fiece dimineață când te pregătești de serviciu sau pentru oricare altă ieșire.

Adevărul e însă că sunt câteva secrete care te pot ajuta să arăți minunat în fiecare zi, în timp ce-ți construiești o garderobă coezivă și funcțională, care să treacă cu brio testul timpului și al tendințelor.

Folosește trei culori odată

Chiar dacă alegi să combini țesături sau imprimeuri, atât timp cât te limitezi la cele trei culori, ținuta ta va forma un singur tot. Când aplici această regulă, ține cont de faptul că albul nu este considerat o culoare. Așadar, dacă porți o pereche de pantaloni albi, un sacou roșu și o cămașă albă, poți adăuga o altă culoare. De asemenea, imprimeurile complexe (cu mai mult de trei culori) sunt considerate drept o singură culoare. Doar folosește culori care se regăsesc în imprimeu și construiește-ți o ținută simplă.

Investește în piese clasice, și nu în cele „la modă”

Oricât de distractive ar fi cumpărăturile impulsive, îți poți economisi banii cheltuiți pentru opt coliere colorate (care vor fi purtate de toate prietenele tale și chiar mamele lor), investind în schimb într-un sacou clasic din piele sau o rochie neagră din dantelă. De asemenea, poți cumpăra deux-pieces-uri pe care le poți combina ulterior în diferite ocazii.

Chibzuiește bine înainte să plătești pentru o nouă achiziție

Ai nevoie de timp și multă practică până când îți vei antrena ochii să identifice comori printre multe fleacuri fără valoare. În timp, vei putea deosebi mătasea de sintetică. Ține minte și să ți-i faci buni prieteni pe angajații de la o curățătorie chimică și croitorie. Dacă găsești o comoară cu o pată sau un tiv prea lung – totul poate fi reparat. Iar dacă găsești o piesă prea mare sau prea mică, dar are un imprimeu sau o țesătură extraordinară, poți întotdeauna crea ceva nou din ea.

Dezintoxică-ți garderoba

Ai nevoie să ții minte șase pași simpli, când vrei să-ți treci garderoba printr-o cură de dezintoxicare: alege, re-organizează, definește-ți stilul, identifică piesele esențiale, revizuiește culorile și tendințele, respectă lista făcută acasă când mergi la cumpărături. Rezultatul acestui program te va ajuta să câștigi mai mult timp dimineața, când va trebui să decizi cu ce te vei îmbrăca.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *