Tendințe

Mici transformări uşor de făcut pentru casa ta (II)

Urmând câţiva paşi simpli, poţi crea o oază de confort cu puţin efort.

Cumpără un album cu fotografii sau picturi celebre. Ia o lamă şi taie-l. Linişteşte-te, nu este o crimă! Pune o duzină din paginile tăiate în rame asortate şi atârnă-le pe perete în linie sau formând un pătrat. Efectul te va lăsa cu gura căscată!

Adaugă detalii arhitecturale camerei tale. Cumpără rame sculptate pe care să le lipeşti deasupra uşii de la sufragerie. Poţi opta pentru variante din lemn sau din gips. Vor da un aer de eleganţă unui decor clasic.

Înlocuieşte jumătate din fotografiile tale de familie cu unele noi. Adună-le de peste tot din casă şi grupează-le într-un singur loc unde te poţi bucura într-adevăr de ele.

Cumpără-ţi o masă mare rotundă, la cel mai mic preţ, şi o faţă de masă cu un model deosebit. Foloseşte-o ca spaţiu de depozitare. Poţi să ascunzi dedesubt orice lucru îţi prisoseşte.

Înfruntă-ţi frica de aranjamentele florale. Oricine poate să aranjeze florile de acelaşi tip, aceeaşi culoare şi la fel de lung tăiate. Ce ar fi dacă ai folosi de două ori mai multe flori decât ai crede iniţial că încap în acelaşi vas? Prea mult din lucrurile foarte bune este un principiu care se aplică cu succes la flori. Umple cât mai mult vasele mici.

Cumpără o hartă mare, un poster sau un print şi taie-l în părţi egale. Înrămează fiecare secţiune în parte şi refă imaginea atunci când le pui pe perete.

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *