Lumea

Mihai Câmpineanu de la Șuie Paparude A INTRAT ÎN COMĂ imediat după un concert

Liderul formației „Șuie Paparude” este în stare gravă la spital, după ce s-a prăbușit ca secerat când a coborât de pe scena „Re:freshTM” unde au avut un șir de concerte de muzică electronică. Mihai Câmpineanu a căzut la pământ, imediat ce trupa sa și-a încheiat evoluția.

„De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o tot aici in concert la Timisoara. Era foarte foarte obosit“, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro colegul de la Suie Paparude, Mihai Dobre.

El le-a spus colegilor ca are dureri puternice in piept, iar in secunda imediat urmatoare s-a prabusit in hala Fructus de pe Gheorghe Lazar unde avea loc show-ul noaptea trecuta. Cantaretul in varsta de 42 de ani s-a lovit si la fata, in cadere.

Imediat colegii si organizatorii concertelor au sunat la numarul de urgenta 112 ca sa ceara ajutor. Un echipaj SMURD a venit in cea mai mare graba la hala si l-a preluat pe Mihai Campineanu. Medicii l-au transportat la Spitalul Municipal Timisoara, unde doctorii de la urgente s-au chinuit sa il resusciteze. Potrivit acestora, Michi de la Suie Paparude a suferit un infarct.

„A fost adus un pacient de 42 de ani in stop cardio-respirator. A fost resuscitat prin fibrilatie ventriculara, actualmente starea pacientului este de coma post resuscitare“, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ada Blagniceanu, medic UPU Spitalul Municipal Timisoara, cea care l-a preluat pe Michi de la Suie Paparude.

Mihai Campineanu a fost introdus in sala de operatie la Clinica de Boli Cardio Vasculare din Timisoara. Medicii intervin pentru a-i salva viata. Liderul trupei Suie Paparude a fost transferat in cursul diminetii de la Spitalul Municipal Timisoara la clinica de la Padurea Verde.

Acolo, medicii au intervenit chirurgical pentru montarea a două stentori pe artera descendenta anterior, iar Mihai Campineanu este in continuare in coma indusa. Specialistii cardiologi de la Timisoara sunt optimisti in ceea ce priveste rezultatul operatiei, insa rezervati in privinta starii sale neurologice. Operatia a decurs cu bine, insa principalul factor de risc il reprezinta fumatul, spun doctorii, deoarece Michi de la Suie Paparude este, se pare, un fumator inrait. 

opiniatimisoarei.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *