Politică

Mihai Ghimpu: „Eu cred că există comunicare între Plahotniuc și Șor, ei sunt parteneri”

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, crede că „există comunicare” între fostul lider democrat, Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor.

Potrivit fostului președinte al Parlamentului, scopul lor ar fi să scape de justiție. Aceste declarații au făcute în cadrul unei emisiuni de la TV8, transmite Știri.md.

„Eu cred că există comunicare între Plahotniuc și Șor, ei sunt parteneri de business așa cum se lăudau înainte și noi cunoaștem că Plahotniuc l-a protejat într-o mare măsură pe Șor. 

Și unul, și altul, e cointeresat ca dosarele să nu meargă. Și unul, și altul vrea puterea ca să protejeze încălcările pe care le-au făcut și plus că aici și Moscova, au coincis interesele”, a subliniat Ghimpu.

Totodată, acesta consideră că revenirea lui Plahotniuc în politică „e zero”.

„Revine în politică prin telefon, de la fundul mării… E mai mult o avertizare judecătorilor și procurorilor în dosarele pe care le examinează, decât revenirea lui în politică. Revenirea lui în politică e zero, el nu mai poate reveni, doar că va sprijini, va da bani, el e meșter în asta. Eu nu cred în revenirea lui”, a conchis el.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *