Moldova

Mihail Gofman a trimis o scrisoare Procuraturii Anticorupție. Luni vom afla ce conține

„Stimați concetățeni și compatrioți,
Dragi prieteni,

Ca urmare a dezvăluirilor Domnului Mihail Gofman, cu care am avut onoarea să fac cunoștință în cadrul activității profesionale, cît și urmare ale dezvăluirilor proprii, am fost contactat de către Domnul Mihail Gofman pentru a ne consolida eforturile în lupta contra mafiei existente.
Mesajul vine după ce după ce ieri Procuratura declara că fostul şef-adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman ar fi revenit în țară, dar încă nu este clar unde va fi el. Sagaidac spune că încă Mihail Gofman se află în SUA. Iată mesajul integra la fostului angajat al Băncii Sociale. 

„La rîndul meu, fac apel la toți oamenii de bună credință și la toate forțele de opoziție reală, pentru a ne consolida eforturile în această luptă contra mafiei, indiferent de preferințe politice sau geopolitice. Riscul cel mai mare pentru Moldova la moment este din interior din partea mafiei, dar nu din exterior.

Totodată, ca urmare a acțiunilor de astăzi ale Procuraturii Anticorupție mediatizate inclusiv în mass-media, vin cu următoarele precizări.

1. Acțiunea de astăzi a Procuraturii Anticorupție a fost o provocare din șirul de provocări care urmează. Ei provoacă prin diferite forme, inclusiv prin cea de astăzi, fiindcă este mare panică la ei.

2. Procuratura Anticorupție nu este independentă instituțional și operațional, și acționează la indicațiile directe ale lui Vladimir Plahotniuc – așa-numitul coordonator.

3. Domnul Mihail Gofman la moment se află pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

4. De către avocatul din SUA al Domnului Mihail Gofman a fost transmisă o scrisoarea în adresa Procuraturii Anticorupție. Urmare a acestei scrisori coordonatorul s-a agitat și mai tare, urmare a căreia a fost și provocarea de astăzi.

5. Avocatul din SUA al Domnului Mihail Gofman va ieși cu o declarație de presă.

6. Luni va fi publicată și transmisă mass-mediei scrisoarea avocatului din SUA al Domnului Mihail Gofman către Procuratura Anticorupție. Această scrisoare a fost recepționată de către Procuratuta Generală și Procuratura Anticorupție, urmare a căreia a fost și provocarea de astăzi.

7. Dețin o copie a acestei scrisori, pentru a garanta SECURITATEA ȘI SIGURANȚA acelui jurnalist, care va publica și transmite mass-mediei scrisoarea avocatului din SUA al Domnului Mihail Gofman.

Scrisoarea va fi publicată LUNI – 25 IULIE CURENT, de către acel jurnalist.

În caz dacă se va întîmpla ceva cu acel jurnalist, scrisoarea dată va fi dată publicității de către mine”.

Amintim că Mihai Gofman a făcut dezvăluiri despre grupul secret care a investigat furtul din sistemul bancar în anul 2014 și cum unele persoane care știau detalii despre frauda bancară au fost lichidate.  

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *