Social

Mihail Iovu – noul vicepreședinte al Comitetului de conducere al Moldindconbank

Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) l-a aprobat pe Mihail Iovu în funcția de Vicepreședinte al Comitetului de conducere al Moldindconbank. O astfel de decizie a fost luată la 1 decembrie anul curent de către Comitetul executiv al BNM, relatează Realitatea.md.

Noul vicepreședinte va fi responsabil de aria TI şi operațiuni, din care fac parte departamentele Tehnologii informaționale, Logistică, Proiecte şi organizare şi departamentul Operaţiuni.

Mihail Iovu a deținut, din februarie 2020 și până în prezent, funcția de conducător al Ariei TI şi Operațiuni, fiind responsabil de domeniul tehnologiilor informaționale, managementul proiectelor, operaţiuni bancare și funcțiile de achiziţii şi logistică ale băncii. Anterior a activat mai mult de 2 ani în funcția de Chief Operating Officer (COO) – Director Divizie Support şi Operaţiuni în cadrul Mobiasbanca Group Societe Generale şi ulterior, OTP Bank.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Mihaita tre sa aibe rude tare fioroase pe la conducere, daca la varsta lui a ajuns atat de sus. Nu ma mira ca are un zambet de smecheras care stie ce stie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *