Actualitate

Mii de manifestanți protestează în PMAN: Mitingul DA, s-a transformat în protest antiPL

La eveniment şi-au anunţat prezenţa veterani care au luptat la Nistru, oameni de cultură, foşti angajaţi ai structurilor de forţă, membrii Uniunii Pensionarilor, studenţi, reprezentanţi ai societăţii civile, precum şi mii de cetăţeni simpli de prin toate raioanele republicii, scrie jurnal.md.

De asemenea, PMAN are loc şi o întâlnire electorală a Partidului Liberal.

Manifestanții care au venit de partea Platformei DA, au intrat în mulțimea liberală și scandează "Rușine!", "Jos Ghimpu!", "Rușine Chirtoacă!"

De asemenea, manifestanții Partidului Liberal care s-au adunat în Piața Marii Adunări naționale sunt huiduiți de către oamenii care s-au adunat la mittingul organizat de Platforma Dreptate și Adevăr.

Mulțimea strigă: "Liberali veniți cu noi!". De cealaltă parte Dorin Chirtoacă, spune că cei adunați lângă Arcul de Triumf au stat în spatele privatizării Euro TV Chișinău și a postului de Radio Antena C.

Oamenii legii încearcă să mobilizeze mulțimea pentru a evita altercațiile.

Platforma Civică Dreptate și Adevăr a anunțat desfășurarea unui mitting de protest împotriva clanurilor oligarhice de la guvernare, acțiune care a început la ora 12.00 în PMAN.

În același timp, în Piața Marii Adunări Naționale au venit și membri și simpatizanți ai Partidul Liberal care desfășoară o întâlnire cu alegătorii cu generecul: "Prin vot menținem cursul european, întoarcem miliardul și facem dreptate!"

sursa: radiochisinau.md/publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *