Social

Militarii Batalionului 22 vor demara activități de instruire la poligoanele Armatei Naționale. „Vor fi folosite și transportoarele de tip „Piranha-3 H”

Militarii din cadrul Batalionului 22 de menținere a păcii „Căști albastre” vor demara activitățile de instruire la poligoanele Armatei Naționale.

Instruirea, care se va desfășura în perioada 10-14 aprilie curent, va cuprinde atât şedinţe teoretice, cât și practice, bazate pe scenarii specifice teatrelor de operații internaționale, scrie Realitatea.md.

Principalele teme studiate se vor referi la tacticile, tehnicile și procedurile folosite de pacificatori în operațiile de menținere a păcii, inclusiv în timpul patrulărilor și pazei obiectivelor importante.

De asemenea, militarii vor utiliza în cadrul antrenamentelor transportoarele de tip „Piranha-3 H” care se află în dotarea unității.

ATENȚIE!! „În acest context vă informăm că tehnica militară urmează să se deplaseze din unitate spre centrele de instruire. Antrenamentele se desfășoară în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent”, se menționează în nota informativă a Armatei Naționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *