Sport

MILSAMI calificată, iar DACIA eliminată

Milsami, în turul trei

Câștigătoarea celei duble manşe s-a decis în urma executării loviturilor de departajare, deoarece ambele meciuri s-au încheiat la egalitate, scor 1-1. La loviturile de la 11 m, Milsami a fost mai precisă, impunându-se cu scorul 4-2. Intrat pe teren în minutul 90, după eliminarea căpitanului Andrian Negai, Bantâş a parat două penalty-uri.

Declarații

Antrenorul echipei Milsami, Ștefan Stoica a declarat că pe alocuri echipa a avut parte de noroc, dar până la urmă este bucuros că au eliminat un adversar puternic.
Antrenorul echipei din Belarus, Vladimir Juravel a spus că este şocat și nu poate să-și explice cum echipa sa a putut rata atâtea ocazii.

Milsami vs Saint-Etienne

În turul trei preliminar, Milsami va juca împotriva francezilor de la Saint-Etienne, clasată pe locul 5 în ultima ediţie a campionatului Franţei şi care are în palmares 10 titluri de campioană. Dubla manșă este programată pentru 1 şi 8 august.

Dacia a fost eliminată

O altă formaţie din Moldova, Dacia Chişinău părăseşte Liga Europei. „Lupii galbeni” au câştigat returul de acasă cu Cernomoreţ Odesa, scor 2-1, rezultat insuficient însă pentru a merge mai departe. În tur, Cernomoreţ a câştigat cu 2-0.

Cea mai mare performanţă a echipelor moldoveneşti în Cupele Europene a fost obţinută de Sheriff Tiraspol. În sezoanele 2009 şi 2010, tiraspolenii au evoluat în grupele Ligii Europa. 

TIMPUL.MD (D.G.)  via IPN
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *