Social

Ministerul Apărării confirmă! Colonelul structurilor de forță, reținut pentru trafic de droguri, angajat al instituției

Ministerul Apărării confirmă faptul că, un colonel al structurilor de forță, reținut pentru trafic de droguri, este angajat al instituției, scrie Realitatea.md.

„În momentul reținerii, acesta se afla în concediul anual obligatoriu și nu exercita obligațiunile funcționale. Ministerul Apărării informează că instituţia are toleranță zero la acte de corupție și acțiuni ilegale și va colabora cu organele de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor cazului respectiv”, se arată în nota informativă.

Presa scrie că bărbatul reținut de INI și PCCOCS ar fi colonelul Nicolae Teleghin, șeful Secției Comenduire al Ministerului Apărării.

Vă amintim că astăzi, ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI, de comun cu procurorii PCCOCS, au reținut doi bărbați pentru trafic de droguri, unul dintre aceștia fiind colonel al structurilor de forță (din afara sistemului MAI), informează Poliția.

Cei doi inși au vârste de 40 și, respectiv, 43 de ani.

Ca urmare a perchezițiilor din Chișinău, au fost depistate droguri de tip PVP (denumit și „sare”, care produce simptome cardiovasculare și neurologice, precum paranoia sau halucinații), accesorii pentru consum de droguri, cinci telefoane mobile, cartele bancare, precum și mijloace bănești care ar proveni din vânzarea drogurilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *