ActualitateExterne

Ministerul de Externe al Rusiei consideră drept contraproductivă dorința lui Zelenski de a monopoliza dreptul la planurile de pace

Dorința președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, de a monopoliza dreptul la planurile pașnice de rezolvare a crizei cu sprijinul țărilor occidentale este contraproductivă și reprezintă o modalitate de a prelungi vărsarea de sânge, a declarat ambasadorul pentru misiuni speciale al Ministerului de Externe al Rusiei, Rodion Miroşnik, relatează TASS preluat de Rador Radio Romania.

“Dorința președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, de a monopoliza, cu sprijinul Occidentului, dreptul la planurile de soluţionare pașnică este contraproductivă! Aceasta nu este altceva decât o altă modalitate de a prelungi vărsarea de sânge” – a scris acesta pe canalul său Telegram.

Anterior, adjunctul ministrului rus de externe, Mihail Galuzin, și reprezentantul special al Guvernului chinez pentru afaceri eurasiatice, Li Hui, în timpul unei întâlniri desfăşurate la 2 martie, la Moscova, au declarat că orice discuție despre despre soluţionarea conflictului din Ucraina este imposibilă fără participarea Rusiei și luarea în considerare a intereselor sale de securitate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

1 comentariu

  1. Rusia nu mai are niciun drept ,nici credibilitate ,nici respectabilitate , etc în privința unor eventuale propuneri
    de pace ! Putin s-a înconjurat de o gașcă de slugi nemernice ,criminale cu care va duce Rusia la ruină ,în final . Arsenalul nuclear cu care amenință acești dobitoci , poate duce la distrugerea Rusiei . Rușii cu demnitate care dezaprobă regimul lui Putin ,sînt foarte puțini .S-a văzut cu ocazia înmormîntării lui Alexei Navalnîi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *