ActualitateExterne

Ministerul rus al Apărării a anunţat atacuri cu UAV-uri ucrainene în regiunile Iaroslavl și Vladimir

Serviciul de presă al Ministerului Apărării al Federației Ruse, citat de (Agenţia de presă TASS, a anunţat că noi atacuri cu UAV-uri ucrainene au avut loc în regiunile Iaroslavl și Vladimir, notează TASS, potrivit Rador Radio România.

Dronele erau de tip avion. În timpul nopții trecute, forțele ruse de apărare antiaeriană au distrus trei drone ucrainene deasupra regiunii Iaroslavl și una – în regiunea Vladimir, potrivit Ministerului rus al Apărării. În cursul nopții trecute, o serie de încercări ale regimului de la Kiev de a efectua atacuri teroriste, folosind vehicule aeriene fără pilot de tip aeronave împotriva țintelor de pe teritoriul Federației Ruse au fost oprite în regiunea Iaroslavl și un UAV a fost distrus pe teritoriul regiunii Vladimir, se menționează în comunicat.

Guvernatorul regiunii Iaroslavl, Mihail Evraev, a precizat că nu s-au înregistrat victime în regiune în urma tentativei de atac cu drone. ”În apropiere de Iaroslavl, un atac al UAV-urilor ucrainene a fost respins. Trei drone inamice au fost distruse”, a scris el pe Telegram.

Potrivit guvernatorului regiunii, nu s-au existat înregistrat victime sau distrugeri la locul prăbușirii UAV. ”Pot exista fragmente de drone în regiune care sunt importante pentru investigații. Dacă vor fi găsite astfel de fragmente, vă recomandăm să nu vă apropiați de ele și să raportați imediat locația lor, sunând la 112”, a adăugat Evraev.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *