CSI / Rusia

Ministerul rus al Apărării anunță un atac masiv cu drone. Două aeroporturi din Moscova au fost blocate

O dronă s-a prăbușit într-o clădire cu mai multe etaje din Tula. Serviciile de urgență lucrează în prezent la fața locului. Potrivit informațiilor preliminare, nicio persoană nu a fost rănită.

Se presupune că cauza exploziei ar putea fi resturile unei drone doborâte. Potrivit primarului Moscovei, Serghei Sobianin, în timpul nopții a avut loc un atac masiv de drone asupra Moscovei. Dronele au zburat spre capitală în apropiere de Naro-Fominsk, Odintsovo și Podolsk, precum și în regiunile Briansk, Kaluga și Tula. Potrivit Ministerului rus al Apărării, au fost distruse în total 11 drone de tip aeronavă.

Pe 26 noiembrie, în jurul orei 4 dimineața, în clădirea rezidențială numărul 13 de pe strada Hvorostukhina din Tula a avut loc o explozie. Din cauza exploziei, în apartamentul de la etajul 12 s-a spart o fereastră. Locuitorii din zonă au declarat că înainte de explozie au auzit un sunet “asemănător cu cel al unei rachete”.

Serviciile de urgență lucrează în prezent la fața locului. Potrivit informațiilor preliminare, nu au existat victime. Locuitorii din clădirea cu mai multe etaje au fost evacuați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *