Social

Ministra Sănătății, în vizită la Kiev. „Salutări din Kiev, din inima țării care luptă curajos, luptă și pentru pacea noastră”

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, efectuează o vizită la Kiev. Informația a fost confirmată chiar de către ministra Nemerenco, care a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de prim-ministrul Ucrainei, Denis Șmîhal, ministrul ucrainean al Sănătății, Victor Liașco, miniștrii Sănătății Lituaniei, Estoniei și reprezentanul OMS în Ucraina, potrivit Newsmaker.

„Salutări din Kiev, din inima țării care luptă curajos, luptă și pentru pacea noastră. Datoria e să le fim alături cu întreg suportul pe care îl putem oferi, și chiar mai mult. Ucraina vă învinge”, se arată în mesajul care însoțește imaginea.

Deocamdată, Ala Nemerenco nu a oferit alte detalii despre vizita în țara vecină. De menționat că anterior nu a fost anunțat că ministra Sănătății va efectua o deplasare la Kiev.

Vă amintim la 23 august, prim-ministrul Dorin Recean s-a aflat într-o vizită de lucru la Kiev, unde s-a întâlnit cu premierul Ucrainei, Denis Șmîhal și președintele Ucrainei, Voldodimir Zelenski.

La întrevederea cu liderul de la Kiev au mai fost ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, ministrul Energiei, Victor Parlicov și ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *