Internațional

Ministrul de externe chinez: Cauza conflictului dintre Israel și Hamas este „nedreptatea istorică” împotriva palestinienilor

Ministrul chinez de externe, Wang Yi, a declarat vineri, în cadrul unei întrevederi cu șeful politicii externe a UE la Beijing, că motivul conflictului dintre Israel și Hamas este „nedreptatea istorică” împotriva palestinienilor, potrivit AFP.

„Rădăcina acestei probleme se află în întârzierea îndelungată în realizarea aspirației Palestinei de a înființa un stat independent și în faptul că nedreptatea istorică suferită de poporul palestinian nu a fost corectată”, a declarat Wang după ce a avut o întâlnire cu Josep Borrell.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Complect gresit. Papagalul asta bate campii. Nu are nici o legatura cu “nedreptatea istorica” a poporului palestinian. E pur si simplu terorism pur declansat la comanda ocultei Rusia -Iran cu scopul declansarii unui nou front militar si inducerea de presiuni inflationiste in tarile democratice pentru radicalizarea paturilor sarace.

    1. Punem pariu ca daca, prin absurd, palestinienii isi fac un stat, vom vedea si mai multe atentate si razboaie in zona !
      Nu i-a impiedicat nimeni pana acum sa-si proclame un stat in fasia Gaza !
      Dar e mai comod sa primesti bani de la regii petrolului si sa tai frunza la caini !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *