Politică

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea a folosit coloana oficială pentru a se deplasa la saloane de înfrumuseţare

Potrivit sursei citate, Gabriel Oprea este campionul absolut la coloane oficiale. Prin comparaţie, Victor Ponta, care avea dreptul legal la coloana oficială, a folosit echipajele Poliţiei de 800 de ori anul acesta, Klaus Iohannis de 400 de ori iar procurorul general, Tiberiu Niţu, de 600 de ori.

Potrivit Digi 24, declaraţiile poliţiştilor arată că "nu o dată aceştia l-au însoţit pe Gabriel Oprea fie de la minister ori de acasă către diverse hoteluri şi restaurante din Bucureşti, ba chiar la saloane de înfrumuseţare unde mergea pentru diverse servicii".

Reamintim că, miercuri, dosarul privind accidentul în care şi-a pierdut viaţă poliţistul Bogdan Gigina a fost preluat de Parchetul General , existând suspiciunea că Gabriel Oprea a folosit abuziv coloana oficială.

Potrivit surselor HotNews.ro, Tribunalul Bucureşti şi-a declinat competenţă abia după ce inspecţia judiciară s-a autosesizat în aceast dosar şi cercetează dacă Parchetul de pe lângă Tribunalului Bucureşti are competenţă necesară pentru a instrumenta dosarul vizând moartea poliţistului Bogdan Gigina.

Pentru o posibilă punere sub urmărire penală a lui Gabriel Oprea este nevoie de aviz de la Senat.

sursa: hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *