Politică

Ministrul Educației în Parlament: Premierul a încercat să susțină examenele de Bacalaureat în 1995, dar fără succes

Totuși, Gaburici nu a ajuns și să primească un document în acest sens. Informația a fost prezentată de ministrul Educației, Maia Sandu, în plenul Parlamentului.

Maia Sandu a declarat că Ministerul Educației a solicitat informații de la toate instituțiile în care a învățat Chiril Gaburici.

Astfel, ”potrivit informațiilor oferite de administrația Colegiului Republican de Microelectronică şi Tehnică de Calcul, Chiril Gaburici s-a prezentat la sesiunea de Bacalaureat însă doar la trei examene. La ultimele două probe nu s-a prezentat”, a spus ministrul Educației.

De asemenea, Maia Sandu a povestit că prim-ministrul de astăzi a fost înmatriculat în trecut la studii superioare la Academia de Studii Economice în baza atestatului de studii medii de cultură generală. Ulterior, în baza aceluiași act a fost înmatriculat la studii la Universitatea Slavonă, direct în anul III cu susținerea diferențelor de studiu

Ministrul Educației a fost chemat în Parlament pentru a oferi toate aceste răspunsuri la solicitarea liberalului Valeriu Munteanu și a informațiilor apărute în presă.

Amintim că la începutul acestei luni în presă a apărut CV-ul necenzurat al prim-ministrului. Potrivit informațiilor, Chiril Gaburici a picat BAC-ul și a fost exmatriculat, iar studiile superioare și le-a făcut la secția frecvență redusă. Ulterior, au apărut informații precum că prim-ministrul a fost exmatriculat din două instituții de învățământ.

sursa: realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *