Social

Ministrul român al Apărării Naționale, în vizită oficială la Chișinău

Luni, 7 august, ministrul român al Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, efectuează o vizită oficială în Republica Moldova, la invitația omologului de la Chișinău, Anatolie Nosatîi, potrivit unui comunicat transimis de MAPN român.

Agenda discuțiilor cuprinde aspecte legate de stadiul cooperării bilaterale în domeniul apărării, precum și teme de discuție asociate cooperării în contextul NATO, UE și regional, prin prisma necesității de asigurare a securității și a provocărilor impuse de războiul de agresiune al Federației Ruse împotriva Ucrainei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Cat o sa ne tot prefacem ? Mie imi este limpede ca Romania a luat asupra ei apararea spatiului RM. In fapt nu vrea sa se recunoasca, pt a nu se zice oficial ca RM a intrat deja in NATO. Populatia rusofona si prostii “maldaveni” care inca mai exista zic ca ei vor sa fie “independenti”. Dar iata ca Romania a luat deja sub aripa sa RM in ce priveste apararea. Bag seama, ca cele doua state vor sa lase totul la nivel de aparente. Prostii de cetateni sa nu stie nimic, ca sa nu comenteze, dar sa faca totul pe ascuns. La nivel de “cetatean” vor ramane toate lucrurile asa cum au fost: pietele in care se vorbeste amestecat romana cu rusa, aceleasi metehne sovietice etc, dar numai la nivel de armate cele doua state vor fi integrate (adica apararea va fi comuna). Asa ca… moldovenilor…. cu stiinta voastra sau fara…. sunteti deja in NATO ! Bun venit in NATO !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *