Actualitate

Ministrul Sănătății reacționează după ce un medic și-a făcut selfie în sala de operație: ”Este o ieșire revoltătoare și iresponsabilă. Va fi sancționat” (FOTO)

Ministrul declară că medicul a încălcat flagrant dreptul pacientului garantat prin Legea „Cu privire la drepturile şi responsabilităţile pacientului” și Legea „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”, făcând o referire la un material apărut în presă pe acest subiect.

Aceasta anunță opinia publică precum că a sesizat conducerea Spitalului Raional Florești, cât și fondatorul instituției, Consiliul Raional Florești, să sancționeze imediat pe medicul Sergiu Sochircă, conform legislației în vigoare. De asemenea, ministrul Sănătății califică gestul medicului revoltător și iresponsabil. 

”Referitor la ieșirea revoltătoare și iresponsabilă, de astăzi, a medicului din Florești, care a publicat, pe Facebook, poze din sala de operație, cu nou-născutul și mama acestuia, semi-inconștientă, am sesizat conducerea Spitalului Raional Florești, cât și fondatorul instituției, Consiliul Raional Florești, spre sancționarea imediată a lucrătorului medical dl Sergiu Sochircă, conform legislației în vigoare”, scrie ministrul.

sursa: diez.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *