Actualitate

Ministrul Transporturilor promite angajaților CFM salarii mai mari din august

 „Vă încurajez să aveți încredere că greutățile pot fi depășite. Odată cu optimizarea cheltuielilor va fi posibilă şi majorarea salariilor angajaţilor CFM, care vor fi remuneraţi în baza performanţelor înregistrate. În urma propunerilor prezentate de către directorul interimar al CFM, Sergiu Tomşa, s-a convenit operarea primei majorări a salariilor în cadrul întreprinderii cu cca 15% deja din august curent”, a afirmat ministrul Botnari.

„Însă este important ca fiecare angajat să fie mai conştient şi să contribuie la implementarea Planului de modernizare iniţiat”, a mai spus ministrul.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, și reprezentanţii sindicatelor din ramura feroviară au discutat despre modul în care decurge procesul de reformare a ÎS „Calea Ferată a Moldovei”, scrie prime.md. Reforma CFM are loc cu scopul creării de noi oportunități de dezvoltare şi modernizare a întreprinderii, în contextul în care ramura feroviară se confruntă cu numeroase greutăți.

sursa: 24h.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *