Social

Minoră găsită spânzurată la Colibași. Sunt suspiciuni de determinare la suicid

În seara de 3 mai, poliția a fost anunțată despre decesul unei minore de 14 ani.

„În urma deplasării la fața locului al grupului operativ a IP Cahul, cadavrul a fost depistat strangulat, a fost dispusă examinarea medico legală”, a declarat Cristina Ciobanu, ofițera de presă a IP Cahul, citată de ZiuadeAzi.MD.

Într-o postare pe Facebook (pe care din motive etice nu o să o difuzăm, postarea conține poze care au un impact puternic și pot afecta emoțional) se solicită investigarea mai amănunțită a cazului, fiind declarat că apropiații victimei au înaintat solicitări către IGP pentru identificarea persoanei care prin amenințări ar fi determinat minora să se suicidă.

Potrivit poliției, cazul se investighează pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Aproape 800 de mii de oameni se sinucid anual în întreaga lume. Republica Moldova se află printre ţările cu rata de suicid înaltă, unde în fiecare an peste 700 de persoane aleg să-şi pună capăt zilelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Și ce anume pîna la acest moment sa rezolvat vad că, Domnul Nucă scriu unele aspecte în privat dar se face că nu prea vede cum va explicați că un copil lar,duce gândul la asa moarte prin spânzurare eu am totuși unele bănuieli că se ascunde ceva asa,ca Domnule Nucă va cer public sa dați lămuriri concrete din percheziția informatica din telefon inclusiv tot ce sa constatat din raportul medico-legal Cantemir e o familie săraca dar aresi rude cu carte sau tot în instituțiile statului care lucrează asa că va rog public care a fost motivele acestei morți la o fără sărmana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *