Atitudini

Mitingul pe care Maia Sandu dorește să-l organizeze, va fi un capac pus rusismului agresiv

În momentul de față, în Basarabia are loc o luptă pe viață și pe moarte pentru diminuarea influenței și pentru lichidarea pericolului unei Rusii extrem de belicoase care acționează, inclusiv prin coloana sa a V-a, forțele interne pro-rusești, extreme de bine organizate.

Este greu de realizat cum o minoritate de cca. 4% rusofili poate să dicteze destinul românilor-basarabeni.

De aceea, mitingul este binevenit și ar fi de dorit ca prezența unei mulțimi imense să dea semnalul adecvat nostalgicilor și celor care încă sunt nehotărâți.

Iar prezența solidară a tuturor partidelor și organizațiilor de simțire românească devine o necesitate și o obligație patriotică și națională.

Iar odată înlăturat pericolul rusesc, este timp pentru demararea procesului unionist, pe un teren fertil românesc.

Mircea Popescu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

 1. Rusofilii obraznici și trădători pot fi reduși la tăcere rapid ! Aceste gunoaie nu merită să trăiască pe pământul lui Dimitrie Cantemir și a lui Ștefan cel Mare ! Ori arestați pt trădare de patrie pt cel puțin 10 ani ori împușcați sau retrasă cetățenia și trimiși în Ukraina . SIS are legi și liber să se ocupe de hoții trădători !

  1. Să nu exagerăm și să folosim metodele bolșevicilor!
   SIS să-și facă datoria și să-i descopere pe toți ,,acoperiții” din instituțiile cheie, din presă, din armată etc Iar moldovenii să-și asume statutul de europeni nu de euroasiatici! Iar cei condamnați trebuie găsiți și puși să execute pedepsele, astfel se va vedea că se mișcă ceva și în RM. Că-s moldoveni sau rusofoni oamenii așteaptă schimbări și curățenie. Dacă nu se face nimic Dodon și comp va prelua iar puterea.

 2. Dece sa arestezi 50 la suta ????
  Facetzi legi care sa fie respectate ::::
  Nu permitetzi politicieni care nu vorbesc perfect limba romana , cum se face in occident. Nu datzi natzionalitate strainilor care nu vorbesc limba romana. Pentru a obtzine natzionalitatea romaneasca trebue sa asteptzi 20 de ani pentru a se vedea daca acesti straini se pot incadra in tzara si daca apara interesele tzarii si nu ale rusiei, cum face occidentul. Totzi cu frica de rus, totzi se lasa calcatzi in picioare acesti maldafani. Concncluzia ::: Acceptand strainul sa dicteze, acesti straini zic in gura mare ::: ba, astia maldafani sunt niste prosti.
  Trezitzi va maldafani din somnul cel de moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *