ActualitateInternațional

Moartea fiicei lui Dughin, ideologul lui Putin: „Ucraina nu are nimic de-a face cu asta, pentru că nu suntem un stat criminal, cum este Federația Rusă, și cu atât mai puțin un stat terorist”

Kievul neagă implicarea sa în moartea Dariei Dughina, fiica lui Alexandr Dughin, cunoscut ca ideologul naționalist al Kremlinului de care ascultă Putin. Biroul Președintelui Ucrainei a comentat explozia mașinii în care aceasta a sărit în aer cu o seară înainte în apropiere de Moscova, Rusia, transmite Realitatea.

„Subliniez că, desigur, Ucraina nu are nimic de-a face cu asta, pentru că nu suntem un stat criminal, cum este Federația Rusă, și cu atât mai puțin un stat terorist”, a declarat Mihail Podoleak, consilier al lui Volodimir Zelenski.

Aceste declarații pe subiect au răsunat în cadrul telemarafonului din ziua de duminică, 21 august curent. Astfel, în opinia sa, această crimă indică lupta pentru putere și influență a diferitelor grupuri din Rusia.

Potrivit unor presupuneri, ținta atacului ar fi fost de fapt Alexandr Dughin, care în ultimul moment a decis să meargă cu o altă mașină, și nu cu cea a fiicei sale. Principalii propagandiști ruși au cerut deja răzbunare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *