Frumusețe

Modelare la piscină

Înotul este sportul perfect pentru perioada de vară şi este unul dintre cele mai bune sporturi pentru slăbit. Tot corpul va fi implicat în mişcările de înot, deci tot organismul, toate grupele musculare vor fi antrenate.

Cum orice sport necesită şi un instructor, şi în cazul înotului trebuie să găseşti o persoană care te va ajuta. Dacă nu ai un instructor pentru exerciţiile de înot pe care le practici, este posibil să faci exerciţiile într-un mod eronat, iar atunci crampele musculare şi durerile generale îşi vor face simţită prezenţa.

Există mai multe avantaje ale practicării acestor exerciţii de înot: de exemplu, poţi să îţi dezvolţi rezistenţa şi să îţi îmbunătăţeşti capacitatea respiratorie. Este un exerciţiu total şi aproape toţi muşchii vor fi implicaţi; corpul tău va fi în formă şi va fi mai puternic pe măsură ce practici înotul.

În apă vei pluti, aşadar va fi o presiune mai redusă la nivelul încheieturilor. Nu e nevoie de echipament special pentru a înota, aşa că nu vei avea cheltuieli în plus. Ai nevoie doar de un costum de baie şi de o pereche de ochelari de înot care nu sunt deloc scumpi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *