Ultima oră

Mofturi de funcţionar pe bani publici. Primăria îl ia peste picior pe Victor Bodiu, pentru că şi-ar fi construit un gard antizgomot

Primăria îl ia peste picior pe şeful Cancelariei de Stat, Vitor Bodiu, pentru că şi-ar fi construit în apropierea casei unde locuieşte un gard antizgomot. Bodiu nu a răspuns astăzi la telefon, însă Ministerul Transportului, care execută lucrările, susţine că acesta face parte din proiectul de reconstrucţie a drumului şi este perfect legal.

Oxana GORUN, REPORTER PRO TV: “Gardul are o înălţime de aproape 4 metri şi o lungime de 400 de metri. Deşi grosimea sticlei este 1,5 mm totuşi sunetul din drum abia de se aude.”

Gardul este construit în apropiere de Gara de Sud. Muncitorii spun că gardul are un termen de valabilitate de 30 de ani şi nu ştiu cine a comandat ridicarea lui.

Primăria susţine însă că ştie exact cine l-a comandat.

Lucru confirmat şi de vecinii lui Victor Bodiu.

Secretarul General al Guvernului nu a răspuns la telefon, însă ministerul Transportului susţine că gardul este construit cu acceptul primăriei şi face parte din proiectul de construcţie a drumului de la ieşirea sudică a oraşului.  

Sursa: inprofunzime.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *