Afaceri

Moldcell și Orange scumpesc tarifele la convorbirile extra-abonament

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului Orange, din 1 martie 2016, tariful extra abonament pentru apelurile în reţeaua Orange şi spre alte reţele din Moldova (cu excepţia apelurilor în Roaming sau spre numere cu tarif special (Premium) ori din regiunea transnistreană) va fi de 1,5 lei/minut, față de 1 leu cât achităm în prezent.
Noul tarif se aplică pentru Abonamentele Colibri, Tigru, Delfin şi Balena (excepţie Delfin 240 şi Tigru 350).
Totodată, condiţiile de bază ale Abonamentului (inclusiv minutele naţionale incluse, SMS şi/sau traficul Internet inclus, Minutele de Fidelitate acordate, după caz, precum şi plata lunară de abonament) rămân aceleaşi.
Titularii Abonamentelor indicate mai sus care nu sunt de acord cu noul tarif extra abonament, au dreptul de a rezilia contractul încheiat cu Orange pentru numărul respectiv, fără penalizări, prin acordarea unui preaviz în scris companiei Orange înainte de expirarea a 30 de zile de la data informării. În caz contrar se va considera ca au acceptat modificarea respectivă.

La rândul său, și compania Moldcell anunță schimbarea tarifelor la planurile tarifare curente. Acestea vor intra în vigoare din 17 martie 2016.
Apelurile către alte rețele naționale extra Abonament Moldcell la +5 Abonament 60, 90, 120, 150, 250, 300, 350 lei și la Abonament 25, 45, 70, 110, 160, 210, 310 și 425 lei vor fi tarifate cu 1,50 lei per minut.
Tariful pentru apelurile internaționale în afara Abonamentului va constitui 4,50 lei/minut.
Dacă ești la +5 Abonament de la 120 lei, vei beneficia în continuare de apeluri nelimitate în rețea.
Celelalte condiții la Abonament râmân neschimbate.
În caz de neacceptare a noilor tarife, abonații pot, până la data de 17 martie 2016, să rezilieze contractul de abonament, fără penalizare.

Timpul.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *