Social

Moldovean, prins la frontieră cu permis de conducere fals: S-a ales cu dosar penal

Polițiștii români de frontieră efectuează cercetări în privința unui bărbat de 30 de ani din Republica Moldova, după ce acesta a prezentat un permis de conducere fals.

Incidentul a fost înregistrat marți, 3 ianuarie, la punctul de trecere Albița, pe sensul de ieșire din România, transmite Știri.md.

Tânărul se afla la volanul unui automobil înmatriculat în Republica Moldova.

Astfel, în timpul controlului, moldoveanul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților din Marea Britanie, valabil pentru categoriile B și C.

Polițiștii de frontieră au decis să facă verificări suplimentare și au stabilit că permisul prezintă semne de falsificare. Totodată, s-a aflat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

În rezultat, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *